17.3 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπακς – Σανς: Έγιναν θέμα οι βολές του Γιάννη (vids)

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν τη νίκη από τους Σανς στον τρίτο τελικό, βρίσκονται στο 2-1 και από τα θέματα της βραδιάς ήταν η ευστοχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο από τη γραμμή των ελεύθερων βολών. Ήταν για τον προπονητή του, Mάικ Μπαντενχόλζερ. Για τον προπονητή των Φίνιξ Σανς, Μόντι Ουίλιαμς, δεν το 13/17 το θέμα, αλλά το... 17.
"Δεν γίνεται ένας τύπος να εκτελέσει 17 ελεύθερες βολές και όλη η ομάδα μου συνολικά 16", δήλωσε ο Ουίλιαμς, όπου "τύπος" βάλτε "Γιάννης Αντετοκούνμπο". Και πρόσθεσε: "Έπαιξαν με μεγαλύτερη επιθετικότητα, πληρώσαμε τα λάθη μας, πήραν πόντους στη ρακέτα... Όλα όσα είχαμε πει έγιναν. Ήταν ένα σκληρό μάθημα για εμάς. Και πρέπει να καταλάβουμε πως σφυρίζουν οι διαιτητές και να προσαρμοστούμε. Υπάρχουν επαφές και θα πρέπει να δούμε και το βίντεο του αγώνα".

Ο Μπαντενχόλζερ από την άλλη στάθηκε στην πρόοδο του Γιάννη: "Το κλειδί είναι πως έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα πηγαίνοντας στη γραμμή. Είναι ένας παίκτης που κάνει τα πάντα για εμάς. Σκριν, πάσα, οργάνωση, άμυνα, επίθεση... Μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο. Πήρε βοήθεια και απο άλλους παίκτες σήμερα σε πολλά κομμάτια. Από τον Χόλιντεϊ, τον Κόνατον, τον Μίντλετον, τον Πόρτις... Και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά στην άμυνα. Πολ και Μπούκερ έχουν πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια τους. Δεν πρέπει να νιώσουν άνετα. Και σίγουρα θα επιστρέψουν καλύτεροι στον επόμενο αγώνα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ