20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπακς: Μεγάλη εμφάνιση Αντετοκούνμπο (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν εντυπωσιακός, με τους Μιλγουόκι Μπακς να κερδίζουν με 117-89 τους Ντιτρόιτ Πίστονς μες στη «Little Caesars Arena».

Τα «ελάφια» προέρχονταν από τρεις διαδοχικές νίκες, αλλά απέναντι στα «πιστόνια» συνέχισαν την παράδοση που τους θέλει να χαμογελούν στο φινάλε. Συγκεκριμένα, συμπλήρωσαν δεκαπέντε σερί νίκες, αν και δεν είχαν και πάλι στη διάθεσή τους τον Κρις Μίντλετον, τον Τζρου Χόλιντεϊ, τον Μπρουκ Λόπεζ και τον Ντόντε Ντι Βιντσέντζο. Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ, που έπαιξε για 26.48’ έχοντας και ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ χτύπησε στον αριστερό αγκώνα κατά τη διάρκεια του ματς, τελείωσε με 28π., οκτώ ριμπάουντ, εννέα ασίστ και τέσσερα κλεψίματα.

https://www.youtube.com/watch?v=LTXiDAwSDYs

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που ξεκίνησε ξανά βασικός, είχε 9π. με 4/4 σουτ εντός παιδιάς, οκτώ ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο κλεψίματα, με το Γιώργο Καλαϊτζάκη να μένει στο παρκέ για 7.54’, με απολογισμό 0/2 σουτ, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος. Από 16π. είχαν οι Πατ Κόνατον και Τζόρνταν Νουόρα και 12π. με οκτώ ριμπάουντ συνείσφερε ο Μπόμπι Πόρτις.

https://www.youtube.com/watch?v=jPw7fR8991M

Ο… συνήθης ύποπτος, Τζεράμι Γκραντ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων με 21π. και ο Τρέι Λάιλς είχε 13π. και εφτά ριμπάουντ. Άστοχοι ήταν οι Σαντίκ Μπέι (4π. με 2/13 σουτ) και Κέιντ Κάνινγχαμ (6π. με 2/14 σουτ), με τον Κέλι Όλινικ να μένει στους 5π., μαζί με τέσσερα ριμπάουντ, τρεις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=6r8OruQa9pE

https://www.youtube.com/watch?v=zNeH4kOR2yQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ