21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπακς: «Κατέβασαν» το tweet με το σύνθημα του Γιάννη!

Αρκετό ενδιαφέρον συγκέντρωσε τις τελευταίες ώρες η δημοσίευση των Μιλγουόκι Μπακς στην οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδούσε την δικιά του εκδοχή από γνωστό "ερυθρόλευκο" σύνθημα, η οποία όμως εδώ και λίγη ώρα κατέβηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ομάδας!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης, οι Μπακς ανέβασαν στιγμιότυπο από την επικείμενη ταινία που θα ανέβαινε στο κανάλι τους στο YouTube σχετικά με το Game 6 της σειράς των Τελικών του NBA, στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του κατέκτησαν ένα ιστορικό για το franchise πρωτάθλημα. Το στιγμιότυπο αυτό έδειχνε τον Γιάννη με το τρόπαιο του MVP των Τελικών στο χέρι του να τραγουδάει, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μία δική του εκδοχή του συνθήματος "είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό", το οποίο έχει συνδεθεί με την κερκίδα του Ολυμπιακού.

Αμέσως, η συγκεκριμένη δημοσίευση μάζεψε το ενδιαφέρον τόσο των Ελλήνων χρηστών του Twitter και του Instagram, όπου είχε ανέβει το εν λόγω βίντεο, όσο και του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, ο οποίος φρόντισε να κάνει retweet τη δημοσίευση των Μπακς!

https://twitter.com/olympiacosfc/status/1420064722301427715

Όπως βλέπετε όμως, η δημοσίευση αυτή πλέον δεν υπάρχει! Με τον μεγαλύτερο αριθμό των σχολίων κάτω από τις δύο δημοσιεύσεις να... χρωματίζεται οπαδικά, η ομάδα του Μιλγουόκι θέωρησε πως μάλλον δεν ωφελεί σε κάτι το να μετατραπεί ένα στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς των Μπακς σε πεδίο οπαδικής αντιπαράθεσης, και προχώρησε σε διαγραφή του εν λόγω βίντεο. Κάτι παρόμοιο μάλιστα έπραξε και με την ταινία διάρκειας μίας ώρας και δέκα λεπτών που ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης στο YouTube των Bucks και η οποία λογικά επρόκειτο να επαναδημοσιευτεί χωρίς το συγκεκριμένο απόσπασμα! 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ