18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Μπακς και Λέικερς «βλέπουν» τον Αζάια Τόμας (pic, vid)

Μία εβδομάδα πριν εκπνεύσει η προθεσμία για ανταλλαγές στο ΝΒΑ, οι Μιλγουόκι Μπακς εξετάζουν όλες τις επιλογές τους, έτσι ώστε να πλαισιώσουν τους υπάρχοντες παίκτες με άλλους που θα μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά στη συνέχεια της κανονικής περιόδου και πολύ περισσότερο τα πλέι οφ.

 


Μια τέτοια περίπτωση μπορεί να είναι ο Αζάια Τόμας, εφόσον αποφασίσει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Τα «ελάφια» χρειάζονται έναν παίκτη για το back court τους, μετά τη φυγή του Ντι Τζέι Όγκουστιν για το Χιούστον και ο Τόμας εμφανίζεται ως μια προσιτή επιλογή, δεδομένου ότι θα υπογράψει το ελάχιστο συμβόλαιο του βετεράνου. Το ερώτημα είναι βέβαια αν μπορεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ και να αναλάβει έναν ρόλο στους Μπακς.

 


Ο Τόμας έδειξε στα πρόσφατα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ όταν ειναι σε καλή κατάσταση ενώ είναι δεδομένο ότι ψάχνει την επάνοδο του στο ΝΒΑ έπειτα από ένα χρόνο αφού αγωνίστηκε στην προπερασμένη σεζόν στους Ουίζαρντς για 40 αγώνες, με 12,2 πόντους και 3,7 ασίστ. Το κακό για τους Μπακς, είναι ότι δεν... παίζουν μόνοι τους, αφού για τον 32χρον γκαρντ δείχνουν ενδιαφέρον και οι Λέικερς.

 

 

 

 

Στο μεταξύ τα «ελάφια» ανακοίνωσαν την παραχώρηση του Τόρεϊ Κρεγκ στους Φίνιξ Σανς. Ο Κρεγκ είχε σε 18 αγώνες 2,5 πόντους με 11,2 λεπτά συμμετοχής...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ