15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπακς: Και ευγενικός και προληπτικός ο Γιάννης (vids)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε προσωρινά στο πρώτο δωδεκάλεπτο του τρίτου τελικού των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ και το ίδιο έκανε και στον τέταρτο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν το «δύο στα δύο» στο «Fiserv Forum» και ισοφάρισαν σε 2-2 την τελική σειρά με τους Φοίνιξ Σανς, μετά τις πρώτες δύο ήττες τους στην «Phoenix Suns Arena». Ο 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ αποχώρησε νωρίς στην πρώτη περίοδο κι επέστρεψε λίγο αργότερα, γεγονός για το οποίο ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και απάντησε, όσο πιο διακριτικά μπορούσε: «Πώς το λέτε ευγενικά; Πήγα να κατουρήσω, έτσι το λέτε ευγενικά, έτσι;».

https://www.youtube.com/watch?v=OOZrQrT57Mk

Ο Έντι Τζόνσον, ωστόσο, είχε άλλη άποψη. Ο παλαίμαχος φόργουορντ, ο οποίος βρέθηκε στη χώρα μας και αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη σεζόν 1994-1995, κατέθεσε την άποψή του μέσω Twitter. Όπως έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Γιάννης έφυγε νωρίς στο πρώτο δωδεκάλεπτο του τρίτου αγώνα και το έκανε και σήμερα (15/07). Οι προλήψεις είναι κομμάτι της ελληνικής κουλτούρας και ήθελε να επαναλάβει αυτό που έγινε στο τρίτο παιχνίδι».

Διαβάστε, εδώ, τι άλλο δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο «Greek Freak».

https://www.youtube.com/watch?v=hkX7nzYneX0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ