18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπακς: «Διπλός» ο Γιάννης, ήττα από τους Σπερς (vids)

Η καλή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν αποδείχθηκε αρκετή ώστε οι Μιλγουόκι Μπακς να καταφέρουν να κερδίσουν τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Τα «σπιρούνια» επιβλήθηκαν με 102-93 των «ελαφιών» μες στο «Fiserv Forum», παρά το double double του 26άχρονου γκαρντ/φόργουορντ με 28π. και δεκατρία ριμπάουντ. Άλλους 19π. αλλά με 8/21 σουτ εντός παιδιάς είχε ο Κρις Μίντλετον, 12π. με πέντε ριμπάουντ ο Γκρέισον Άλεν και 10π. με πέντε ριμπάουντ και τρεις ασίστ ο Τζορτζ Χιλ. O Πατ Κόνατον έμεινε στους 6π., αλλά είχε και δέκα ριμπάουντ, τρεις ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=w_jIOSqeTEg

Στο βασικό σχήμα ξεκίνησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ωστόσο έμεινε άποντος με 0/3 σουτ, μαζί με οκτώ ριμπάουντ, δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και δύο λάθη σε 17.51’. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, στα 48’’ που έμεινε στο παρκέ, δεν πρόλαβε να «γράψει» κάτι στη στατιστική του. Δεν αγωνίστηκαν οι Τζρου Χόλιντεϊ, Μπρουκ Λόπεζ, Ντόντε Ντι Βιντσέντζο και Μπόμπι Πόρτις.

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ με 23π., πέντε ριμπάουντ και εννέα ασίστ ηγήθηκε των «σπιρουνιών», με τον Κέλντον Τζόνσον να είναι «διπλός» με 12π. και έντεκα ριμπάουντ, τον Μπριν Φορμπς να τελειώνει με 16π. και τον Ντέρικ Ουάιτ με 17π. και τέσσερις ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ