18.1 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Μπαγκάτσκις: «Δεν είναι απλή η κατάσταση»

Ο Άιναρς Μπαγκάτσκις μίλησε για τον εντός έδρας αγώνα της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό κι αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα που έχει η «ομάδα του Λαού».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λετονός προπονητής:

«Δεν είναι απλή κατάσταση για εμάς όταν λόγω των απουσιών πρέπει να χρησιμοποιήσουμε παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο και αυτό μπορεί να γίνει όταν είναι υγιές πνευματικά και σωματικά όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Οχαγιόν παραμένει τραυματίας και δεν μπορούμε να πιέσουμε τους τραυματίες να παίξουν» τόνισε ο Μπαγκάτσκις και πρόσθεσε: «Εχουμε δέσμευση απέναντι στον σύλλογο όμως επαναλαμβάνω ότι πρέπει να είναι υγιής κάποιος για να αγωνιστεί. Κάθε προπονητής στον κόσμο χρειάζεται πρώτα και κύρια πέντε υγιείς παίκτες που μπορούν να παίξουν γι' αυτόν».

Παράλληλα, μίλησε για το μέλλον της ομάδας: «Κοιτάμε την αγορά για να αποκτήσουμε ποιοτικούς και δημιουργικούς παίκτες. Πάντα σκεφτόμαστε πως μπορούμε να βελτιωθούμε», ενώ έκανε ταμείο της ευρωπαϊκής σεζόν της Μακάμπι: «Δεν κοιτάμε να ρίξουμε το φταίξιμο αλλού, ούτε στην ομάδα, ούτε στους παίκτες, δουλεύουμε σαν ένα σώμα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι πολλές φορές η κύρια αιτία δεν αφορά το μπάσκετ, αλλά διαφορετικά ζητήματα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ