21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπαίνουν υπογραφές και μένει ελεύθερος ο Χαραλαμπόπουλος

Μια σχέση που ξεκίνησε με τον πλέον θετικό τρόπο και πολλές προοπτικές φτάνει στο τέλος της μάλλον άδοξα. Στα 16 του ο Βασίλης Χαραλαμόπουλος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό, στα 21 του μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό. Οι δρόμοι των δύο χωρίζουν και οριστικά.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις εδώ και αρκετό καιρό. Ουσιαστικά από πέρυσι είχε τεθεί ο προβληματισμός για το τι θα έπρεπε να γίνει. Ο Χαραλαμπόπουλος κάθε καλοκαίρι έλαμπε με τις εθνικές ομάδες, αναδείχθηκε MVP σε τρεις συνεχόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις Εφήβων και Νέων Ανδρών, αλλά στους "πράσινους" δεν έβρισκε χρόνο και ρόλο. Κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς εξ' ορισμού είναι δύσκολο.

Πέρυσι βρέθηκε η λύση με τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ και σε υπό τις οδηγίες ενός προπονητή που τον ήξερε καλά. Η χρονιά όμως δεν πήγε όπως θα ήθελαν και οι δύο ή μάλλον και οι τρεις πλευρές. Η επέμβαση στους κοιλιακούς, που έπρεπε να γίνει, τον κράτησε ουσιαστικά τέσσερις μήνες εκτός μέχρι να ξαναβρεί ρυθμό, έκανε καλές εμφανίσεις, έδειξε και πάλι κομμάτι του ταλέντου του, αλλά η χρονιά έκλεισε και έπρεπε να ληφθούν νέες αποφάσεις.

Το συμβόλαιο των 350.000 που τον συνόδευε για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ήταν "βαρύ" για τον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που ο Τσάβι Πασκουάλ δεν τον είχε υπολογίσει στον σχεδιασμό και δεν υπήρχε ουσιαστικά πλέον θέση γι' αυτόν. Οι συζητήσεις είχαν αρχίσει, η σκέψη για έναν νέο δανεισμό με το Λαύριο να φτάνει πιο κοντά έπεσαν και πάλι στο κενό και πλέον τέθηκε το θέμα να αποδεσμευτεί ο παίκτης.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος θα μπορέσει να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στα 21 του! Κοινώς στην αρχή της καριέρας του. Θα πρέπει να πάρει τις δικές του αποφάσεις, να ζυγίσει τις δικές του επιλογές για το που θα αγωνιστεί στη συνέχεια, ώστε να βρει το δρόμο του. Το αν θα υπάρχουν περιορισμοί για το που θα αγωνιστεί στη συνέχεια είναι κάτι που θα οριστικοποιηθεί και με την υπογραφή της λύσης του συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ