21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπαίνει και ο Ουέστμπρουκ στη φούσκα

Οι Χιούστον Ρόκετς θα έχουν από σήμερα στο Ορλάντο και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό. Με την άφιξή του θα πρέπει να μπει σε καραντίνα, να δώσει δύο αρνητικά τεστ και μετά θα δοθεί το "πράσινο φως" για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

Στις 13 Ιουλίου είχε ποστάρει πως νιώθει καλά, πως δεν έχει συμπτώματα και πως περιμένει υπακούοντας τις οδηγίες των γιατρών. Ο Μάικ ντ' Αντόνι τόνισε αναφερόμενος στην επιστροφή του : "Περιμένω πως όταν θα πάρει το οκ για επιστροφή στις προπονήσεις, πως θα είναι έτοιμος να μπει στο 5 εναντίον 5 και κανονικά στο πρόγραμμα. Ίσως το να μιλάμε για την Παρασκευή είναι λίγο νωρίς. Θα εξαρτηθεί από το ιατρικό επιτελείο και τον ίδιο τον Ράσελ. Θα πρέπει να δούμε πως θα νιώθει αυτές τις μέρες. Κάθε φορά που σου λείπει ένα τέτοιο κομμάτι από το παζλ της ομάδας είναι δύσκολο, αλλά ξέρω πως θα είναι έτοιμος. Απλά θέλουμε να τον δούμε κοντά μας. Υπάρχει ενέργεια, αλλά θα δώσει σε όλους το κάτι παραπάνω η παρουσία του. Οι παίκτες εδώ προπονούνται σκληρά, οπότε η παρουσία του είναι ένα ακόμη βήμα για να βρεθούμε πιο κοντά στο να έχουμε και πάλι την ολοληρωμένη εικόνα".

Ο Τζέιμς Χάρντεν είχε επικαλετεί οικογενειακά θέματα και ενσωματώθηκε λίγες μέρες αργότερα στην αποστολή των Ρόκετς. Συμμετέχει κανονικά πλέον στις προπονήσεις της ομάδας, αφού έκανε την καραντίνα του και τα τεστ του.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ