26.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπίρτς: Από το ΝΒΑ με αγάπη

Δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό ο Κέμ Μπίρτς, θεωρώντας ότι ουσιαστικά τον βοήθησε η θητεία του στους φιναλίστ της Ευρωλίγκας να κάνει το όνειρό του (για το ΝΒΑ) πραγματικότητα.

Ετσι μέσω των social media (με μήνυμα που ανάρτησε στο instagram) εξέφρασε την ευγνωμοσύνη τους προς όλους στην ομάδα του Πειραιά κλείνοντας την ανάρτησή του με ένα μεγάλο ευχαριστώ.

«Σήμερα, έκανα ένα βήμα πιο μπροστά στην αναζήτηση του ονείρου μου να παίξω στο ΝΒΑ. Ενώ είμαι ταπεινός και ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή την ανάρτηση για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου προς τον Ολυμπιακό" αναφέρει χαρακτηριστικά στο λογαριασμό του στο instagram και συνεχίζει:

"Αυτή η σεζόν στην Ελλάδα με βοήθησε πολύ να ωριμάσω ως παίκτης και το πιο σημαντικό, ως άνθρωπος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αγάπη και τις ξεχωριστές στιγμές που μοιράστηκα με τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τίμ και τους φιλάθλους μας! Σας ευχαριστώ για όλα!» καταλήγει στο μήνυμα του ο Καναδός.

Αν μη τι άλλο ο νέος σεντερ των Ορλαντο Μάτζικ δεν ξέχασε τον Ολυμπιακο, και ευχαρίστησε όλα τα μέλη της ομάδας αλλά και τον κόσμο για τις στιγμές που έζησε αλλά κυρίως για το πόσο τον βοήθησε όλη αυτή η εμπειρία στο να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ