19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπήκε και ο Χρηστίδης (pics)

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη στο Πράβετς, με σημαντικό μέρος του προγράμματος να ακολουθεί και ο Βασίλης Χρηστίδης.

Το πρωινό πρόγραμμα του Σαββάτου (02/09) για τους Θεσσαλονικείς περιελάμβανε πολύ τρέξιμο για τους παίκτες του Παναγιώτη Γιαννάκη, σε ένα από τα γήπεδα ποδοσφαίρου των εγκαταστάσεων της βουλγαρικής πόλης. Υπό τις οδηγίες του γυμναστή Παναγιώτη Ζάλογγου, οι «κίτρινοι» έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ εν συνεχεία ακολούθησε αερόβιο πρόγραμμα στο παρκέ. Ο 19χρονος φόργουορντ/σέντερ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης, αντίθετα το ατομικό πρόγραμμά του ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Η ομάδα θα προπονηθεί και το απόγευμα.

Στο μεταξύ, ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες προετοιμασίας ο Άρης θα δώσει την Κυριακή (03/09, 18.00) το πρώτο του φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Μπάλκαν Μπότεβγκαντ, η οποία τερμάτισε πέρυσι στην έκτη θέση του πρωταθλήματος της χώρας της. Το ματς θα διεξαχθεί στην έδρα της, την «Arena Botevgrad», και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ