20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μπέρτανς: «Δυσκολότερο για τους διαιτητές το τουρνουά!»

Η Λετονία πάλεψε στα ίσια με την Σλοβενία όμως δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς του Ευρωμπάσκετ. Μετά τον αγώνα ο Ντέιβις Μπέρτανς έκανε τον απολογισμό ενώ σχολίασε και την διαιτησία στην διοργάνωση, λέγοντας πως το επίπεδο είναι χαμηλό.

Για την ήττα: «Τους αφήσαμε να τρέξουν μεγάλα σερί στο πρώτο και στο τρίτο δεκάλεπτο και αυτό έπαιξε τον ρόλο του».

Για την πορεία της Λετονίας: «Παίξαμε τρία πολύ καλά παιχνίδια, με Τουρκία, Ρωσία και Μαυροβούνιο κι αν είχαμε παίξει το ίδιο για 40 λεπτά θα είχαμε κερδίσει το ματς».

Για το ΝΒΑ και τους Σπερς: «Είναι ώρα για ξεκούραση και προετοιμασία για την νέα σεζόν»

Για τις διαιτητικές αποφάσεις στο τέλος του παιχνιδιού: «Θα το πω όπως είναι. Παίκτες και προπονητές συζητούν για την διαιτησία στο τουρνουά. Λόγω των προκριματικών της FIBA για το Παγκόσμιο, πολλοί παίκτες δεν μπορούν να παίξουν ενώ οι διαιτητές της Ευρωλίγκας δεν έχουν το δικαίωμα να σφυρίξουν. Ξέρουμε πως δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο και προσπαθούμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι αλλά όταν το ματς είναι στην κόψη του ξυραφιού αυτό είναι δύσκολο. Έδωσαν μερικά σφυρίγματα δεξιά και αριστερά, χωρίς να το κάνουν επίτηδες. Πιστεύω πως το τουρνουά είναι δυσκολότερο για τους διαιτητές σε σχέση με τους παίκτες!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ