20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπέρδεμα με Σδράκα που φεύγει από τους Τιτάνες Παλαμά

Σοβαρό θέμα με την παραμονή ή όχι του Κώστα Σδράκα προέκυψε στους Τιτάνες Παλαμά, με τον Τρικαλινό τεχνικό να είναι ουσιαστικά με το ένα πόδι εκτός της Θεσσαλικής ομάδας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, και παρά την ανακοίνωση διάψευσης που εξέδωσαν οι Τιτάνες, ο Σδράκας με δική του τοποθέτηση ανέφερε πως θα αποχωρήσει μην μπορώντας να δημιουργήσει ικανοποιητικό ρόστερ. Η ουσία είναι ότι ο πρώην τεχνικός των Χανίων και τους Πας Γιάννινα είχε θέσει ως στόχο την απόκτηση κάποιων παικτών, με την διοίκηση να μην μπορεί να υλοποιήσει τα θέλω του, και έτσι να αποχωρεί, και οι Τιτάνες να αναζητούν προπονητή λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο ίδιος δήλωσε στο «trikalascore.gr» ότι : «"Μίλησα με τη διοίκηση των Τιτάνων Παλαμά και υπάρχει κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μας. Ευθύνη σε αυτό έχουν και οι δύο πλευρές. Από τη στιγμή που δεν κατάφερα να δημιουργήσω ένα ανταγωνιστικό ρόστερ όπως ήθελα, θεωρώ ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να αποχωρήσω», ενώ λίγο πριν τη συγκεκριμένη δήλωση η διοίκηση των Θεσσαλών είχε ενημερώσει πως : «Ο Γ.Σ Τιτάνες Παλαμά διαψεύδει τα σενάρια των τελευταίων ωρών, που αφορούν τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Κώστα Σδράκα. Ουδέποτε τέθηκε θέμα αποχώρησης απο την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ενω απομένουν λίγες ημέρες έως την έναρξη της προετοιμασιας που θα γινει στις 27 Αυγούστου. Μέσα στα πλαίσια της άψογης συνεργασίας μας με τον κ. Σδράκα συνεχίζουμε και την προσπάθεια για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ