19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μπέρδεμα με Καλνιέτις, ανανέωση για Γκουντάιτις στο Μιλάνο

Η Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στο προσκήνιο και δείχνει πως προχωρά σε κινήσεις που θα «ξεκαθαρίσουν» το ρόστερ της. Μετά το τέλος του Πάτρικ Γιανγκ, που μένει να επιβεβαιωθεί και επισήμως, το όνομα του Μάντας Καλνιέτις είναι αυτό που ήρθε στην επιφάνεια, ενώ από την άλλη ανανέωσαν το συμβόλαιο του Αρτούρας Γκουντάιτις ως το 2021.

Ο Καλνιέτις και η Ευρωλίγκα

Δημοσιεύματα στον λιθουανικό Τύπο θέλουν τον Σιμόνε Πιανιτζιάνι να έχει πει στον Καλνιέτις πως δεν τον υπολογίζει από εδώ και πέρα. Ο εκπρόσωπος του Λιθουανού γκαρντ, Βιτόριο Γκαλινάρι, πήρε άμεσα θέση μιλώντας στο Sportando: «Η σχέση μας με την Ολίμπια Μιλάνο είναι ξεκάθαρη. Ποτέ δεν μας είπαν κάτι τέτοιο ή πως θέλουν να «βγάλουν» τον παίκτη στην αγορά. Και σίγουρα ποτέ δεν ζήτησε η δική μας πλευρά να φύγει ο παίκτης».

Ο Καλνιέτις αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα, οπότε το να αναζητείται ομάδα να δοθεί δανεικός με τους Ιταλούς να βρίσκονται στην 14η θέση (7-14) της κατάταξης, δεν το λες και παράλογο. Μένει να δούμε αν ισχύει και στην προκειμένη περίπτωση το "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά".

Γκουντάιτις ως το 2021

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι κάτι παραπάνω από ευχαριστημένη από την παρουσία του Αρτούρας Γκουντάιτις (γεν. 1993, 2.08) στην ομάδα  και είναι λογικό, καθώς μετράει 9.8 πόντους ανά αγώνα με 72,9% ποσοστό ευστοχίας (το υψηλότερο στη Ευρωλίγκα), 5,7 ριμπάουντ και μία τάπα ανά αγώνα, όντας και αυτός με τον υψηλότερο βαθμό στο σύστημα αξιολόγησης (14,4). Έτσι αποφάσισαν να τον "δέσουν" νωρίς, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για κοινή πορεία ως το 2021.

Ο ίδιος δήλωσε ευτυχής για την παραμονή του στην "οικογένεια της Αρμάνι Μιλάνο" με τιτίβισμά του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ