22.7 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Μπάτλερ: «Είχα προειδοποιήσει τους συμπαίκτες μου ότι στο τέλος δεν θα πασάρω»

Ο Τζίμι Μπάτλερ μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στη νίκη των Μαιάμι Χιτ επί των Μιλγουόκι Μπακς στον πρώτο αγώνα της σειράς δεν κρύφτηκε από το δάχτυλό του και αποκάλυψε ότι είχε πει στους συμπαίκτες του ότι πιθανόν δεν θα τους δώσει πάσα στο τέλος μένοντας πιστός στην φιλοσοφία του ενώ στάθηκε και στην συνεχόμενη στήριξη από τον Ντουέιν Ουέιντ.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ σημείωσε 40 πόντους πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας σε πόντους σε αγώνα των πλέι οφ και μετά τη λήξη της αναμέτρησης υπογράμμισε: «Είπα στους συμπαίκτες μου ότι πιθανότατα δεν θα έδινα την μπάλα. Πήρα κάποια σουτ και ήταν εντάξει με αυτό. Μαθαίνω ακόμα και θα συνεχίσω να μαθαίνω. Θέλω απλά να κερδίζω. Το λέω και το ξαναλέω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην άλλοτε ηγετική φιγούρα των Μαιάμι, Ντουέιν Ουέιντ και στη διαρκή στήριξη που δείχνει στον ίδιο καθ' όλη τη διάρκεια των πλέι οφ: «Είναι υπέροχο το να έχω τον Ντουέιν Ουέιντ να με στηρίζει. Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο, μου κάνει σχόλια για το παιχνίδι, τι να περιμένω. Είναι τεράστια βοήθεια. Είναι ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα όταν πήγα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα».

Στο τέλος δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην σημαντική συνεισφορά των συμπαικτών του: «Για εμένα οι συμπαίκτες μου είναι τα πάντα. Ο Ιγκουοντάλα ήρθε και μου είπε “κέρδισε το παιχνίδι”. Το ίδιο και ο Γκόραν Ντράγκιτς και ο Ντάνκαν Ρόμπινσον. Δεν είναι μόνο το σκοράρισμα, είναι να μαρκάρεις, να πάρεις τη σωστή απόφαση, να κερδίζεις τη διεκδικούμενη μπάλα. Όλα παίζουν ρόλο στη νίκη. Και ένιωθα ότι ανέβασα την απόδοσή μου στην τέταρτη περίοδο. Αν αυτό χρειάζεται να γίνεται σε κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να βρω τρόπο να το κάνω. Αλλά έχουμε πολλούς άλλους παίκτες που είναι σε θέση να το κάνουν για εμάς» ήταν τα λόγια του MVP της πρώτης αναμέτρησης στη σειρά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ