21.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μπάτλερ: «Ήμασταν αουτσάιντερ σε όλη μας τη ζωή» (vid)

Ο Τζίμι Μπάτλερ οδήγησε τους Μαιάμι Χιτ στους έκτους τελικούς στην ιστορία τους και τον πρώτο ύστερα από έξι χρόνια και με τις εμφανίσεις του θέλησε να κλείσει... τα στόματα των επικριτών του και μετά την κατάκτηση του τίτλου της ανατολικής περιφέρειας στάθηκε στον χαρακτήρα της ομάδας.

Ο 31χρονος γκαρντ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην λίστα με τους καλύτερους παίκτες της λίγκας όμως εκτός από τον εαυτό του ήθελε να αποδείξει και στον υπόλοιπο κόσμο ότι μπορούσε να κάνει το βήμα παραπάνω και να αποτελέσει τον ηγέτη που θα καθοδηγήσει την ομάδα του στους τελικούς του ΝΒΑ. Μετά τις λανθασμένες όπως αποδείχθηκαν επιλογές του με τους Τίμπεργουλβς και τους Σίξερς απέδειξε ότι βρήκε την δική του... Ιθάκη στο Μαιάμι «κουμπώνοντας» εξαιρετικά με τη φιλοσοφία του Έρικ Σποέλστρα αλλά και με το νεανικό ρόστερ της ομάδας.

Στα φετινά πλέι οφ βγήκε... μπροστά σημειώνοντας 20.7 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ και βοήθησε την ομάδα του να ξεπεράσει τα εμπόδια των Πέισερς, Μπακς και Σέλτικς δεχόμενη μόλις 4 ήττες συνολικά.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης του Game 6 με τους Σέλτικς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα γεμάτο... υπονοούμενο: «Ήμασταν αουτσάιντερ σε όλη μας την ζωή. Όλοι εδώ παίζουν σαν να έχουν κάτι στον ώμο τους». Πάντως ο Μπάτλερ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τον προπονητή του, Έρικ Σποέλστρα, φορώντας μια μπλούζα με το όνομά του ενώ του χάρισε και μια τεράστια... αγκαλιά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ