17.5 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπάσκετ, 3Χ3, σεμινάριο, Ράτζα! Όλα στο Ηράκλειο

Το Ηράκλειο έχει τον δικό του τρόπο να γίνεται το επίκεντρο του μπάσκετ. Εκμεταλλεύεται 100% το ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια, το πανέμορφο, αλλά και πιο καλοδιατηρημένο με διαφορά γήπεδο στην Ελλάδα και δίνει ένα ακόμη ραντεβού για τους φίλους τους αθλήματος και αθλητισμού γενικότερα. Αυτή τη φορά, λίγες μέρες μετά τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Σερβία για τους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τη σκυτάλη παίρνει το 3ο Διεθνές Τουρνουά με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της Ούνιξ Καζάν, της Χάποελ Ιερουσαλήμ και της Γαλατάσαραϊ. Οι υπεύθυνοι όμως δεν μένουν μόνο στα παιχνίδια αυτά. Παράλληλα θα γίνουν αγώνες 3Χ3, σεμινάριο προπονητικής (και όχι μόνο), ενώ φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν παίκτες των ομάδων, να πάρουν αυτόγραφα και να βγουν φωτογραφίες.

Το τουρνουά 3Χ3 θα διεξαχθεί στα βοηθητικά του ΚΓ Ηρακλείου στις 22 Σεπτεμβρίου και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 10π.μ. με τη συμμετοχή των ομάδων να είναι δωρεάν. Στη διάρκεια του τουρνουά θα κάνουν την εμφάνισή τους και παίκτες των ομάδων.

Την ίδια μέρα, στις 22 Σεπτεμβρίου, από τις 09.00 ως τις 12.00 θα γίνει και το σεμινάριο με σημαντικές παρουσίες και ενδιαφέροντα θέματα. Το "παρών" θα δώσει και ο Ντίνο Ράτζα, ο οποίος σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις και θα δώσει άλλη λάμψη γενικότερα στο διήμερο. Ο Κροάτης σέντερ θα μιλήσει για την πορεία του, τις δυσκολίες και τις ξεχωριστές στιγμές από τις 10.20 ως τις 10.50. Το... χορό θα ανοίξει στις 09.00 ο Ντίνος Γεωργιάδης για την ψυχολογική προετοιμασία πριν τους αγώνες, θα ακολουθήσει στις 09.15 ο Λανς Μπέργουολντ για τη σχέση σχολείου και μπάσκετ, τη σκυτάλη θα πάρει ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γκατζούλης με θέμα την εκγύμναση νεαρών παικτών (09.30-10.00) και από αυτόν θα περάσει στον συνεργάτη του Ντέιβιντ Μπλατ, Κεστούτις Κεμζούρα, που θα αναφερθεί στο λιθουανικό μοντέλο ανάπτυξης νεαρών παικτών (10.00-10.30). Μετά τον Ντίνο Ράτζα, την ημερίδα θα κλείσουν ο Δημήτρης Πρίφτης που θα μιλήσει για τους Έλληνες προπονητές στο εξωτερικό και ο Ντέβιντ Μπλατ που θα προσπαθήσει να εξηγήσει απλά "τι είναι προπονητής μπάσκετ".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ