21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπάσκετ και… καναπές; Το Νetflix είναι εδώ

Μπάσκετ κομμένο ουσιαστικά λοιπόν... Επαναλήψεις, τίποτα highlights, ιστορικές αναδρομές κάτι βρίσκει ο καθένας για το δικό του σύνδρομο στέρησης, το οποίο ομολογουμένως είναι μεγάλο. Απαραίτητα και τα μέτρα όμως και σωστά 100%. Για τους λάτρεις του αθλήματος πάντως υπάρχουν πάντα και οι ταινίες. Το netflix έχει μια σειρά ταινιών για το μπάσκετ, βιογραφικά ή όχι... Κάποιες μάλιστα αξίζει και με το παραπάνω να τις δείτε.

Νούμερο ένα στη λίστα μετά από βαθμολογία κοινού και σύμφωνα με την ιστοσελίδα ranker.com είναι το Amateur. Όπως υποδηλώνει και το όνομα της ταινίας πρόκειται για έναν νέο που προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα του ομάδα.

Υπάρχει το At All Costs που περιγράφει επίσης τα πρώτα βήματα και την προσπάθεια για παρουσία στο επαγγελματικό μπάσκετ. Υπάρχει το Air Bud που είναι ξεκάθαρα εντελώς διαφορετικό. Την παράσταση κλέβει ο Bud,  ο οποίος δεν είναι ο κλασικός μπασκετμπολίστας που έχετε στο μυαλό σας, καθώς είναι σκύλος!

Υπάρχουν ταινίες αφιερώματα στον Βινς Κάρτερ (The Carter Effect) και τον Άλεν Άιβερσον (Iverson). Υπάρχει το High Flying Bird, όπου ένα λοκ άουτ στο NBA βγάζει εκτός παιχνιδιού τον μεγάλο πελάτη ενός ατζέντη, ο οποίος ετοιμάζει κάτι τολμηρό για να σώσει τις καριέρες τους και να διακόψει το πρωτάθλημα. Και ακόμη το One in a billion, το Rebound που αφορά το μπάσκετ σε καρότσι, ακολουθώντας την πορεία των Miami Heat Wheels, το #Rucker50, το οποίο αναφέρεται στο θρυλικό Rucker Park στο Χάρλεμ, το οποίο φιλοξένησε τα όνειρα μικρών που έγιναν αστέρες του ΝΒΑ.

Δείτε όλη τη λίστα από το ranker.com ΕΔΩ

Δείτε τη λίστα από το netflixguides.com ΕΔΩ

*Το Netflix μπορεί για λόγους δικαιωμάτων να αποσύρει κάποιες ταινίες και να εντάξει κάποιες άλλες κατά διαστήματα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ