19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Μπάρτσα, δεν πείθεις… (vids)

Η Μπαρτσελόνα έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα με 92-86 απέναντι στην Ομπραντόιρο του Κώστα Βασιλειάδη, αλλά η εικόνα της έδειξε, ότι έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά της, μέχρι να γίνει η ομάδα, που θεωρητικά μπορεί να αποτελέσει στα χαρτιά.

Ολόκληρο το καλοκαίρι είχε γίνει λόγος για τις τρομερές μεταγραφές της Μπαρτσελόνα. Ακόμη και τον Σεπτέμβριο μας απασχόλησε, με την απόκτηση του Μάλκολμ Ντιλέινι. Στο παρκέ, όμως, θέλει ακόμη πολλή δουλειά και μπορεί να πήρε το «διπλό» με 92-86 στην έδρα της Ομπραντόιρο, αλλά απέχει πάρα πολύ από το να μας παρουσιάσει την ομαδάρα, που θεωρητικά έχει.

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, οι «Μπλαουγκράνα» είχαν το προβάδισμα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με την απόσταση στο τρίποντο (43-46) και δίνοντας τη δυνατότητα στους γηπεδούχους να πιστέψουν. Εκείνοι έδειξαν, ότι μπορούσαν να «κλέψουν» το ματς και με τρίποντο του Μουνιόθ στα μέσα της τελευταίας περιόδου προηγήθηκαν με 77-76, αλλά η προσωπικότητα του Μίροτιτς, που βρήκε λύση είτε από κοντά είτε με ψυχραιμία από τη γραμμή των βολών, διασφάλισε το ότι το σύνολο του Σβέτισλαβ Πέσιτς δε θα έβρισκε «τοίχο» και μια μεγάλη απώλεια από την πρεμιέρα.

Ο Ισπανομαυροβούνιος φόργουορντ έδειξε από τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, γιατί θεωρήθηκε το «μπαμ» του καλοκαιριού, κάνοντας τη διαφορά με 27 πόντους (4/6 δ., 2/4 τρ., 13/14 β.) και 5 ριμπάουντ, ενώ ακολούθησε με 16 πόντους και 6/11 σουτ ο Κόρι Χίγκινς. Για τους ηττημένους, ο άλλοτε... δικός μας Ντέγιαν Κράβιτς ήταν εξαιρετικός με double double 17 πόντων και 10 ριμπάουντ, μοιράζοντας και 5 ασίστ, ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης σημείωσε 12 πόντους με 3/11 τρίποντα.

Δεκάλεπτα: 18-18, 43-46, 60-67, 86-92



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ