21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάρλος: «Κρατάω φίλους και τον αθλητισμό»

Ο Νίκος Μπάρλος αποχωρεί από την ενεργό δράση και μίλησε στο μικρόφωνο της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κύμης με τον Ολυμπιακό, που ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι μετά από 20 χρόνια παρουσίας στα γήπεδα και σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Πανιώνιος, το Λαύριο, η Κύμη, η Νέα Κηφισιά, ο Απόλλων Πάτρας, αλλά και η ιταλική Μπρέσια.

«Κρατάω πάρα πολλά από όλα αυτά τα χρόνια, αλλά περισσότερο τους καλούς, αδελφικούς φίλους που έχω κάνει. Και ακόμη το γεγονός πως δίπλα μου ήταν η οικογένειά μου, τα παιδιά μου και θα έχει μεταδοθεί από μένα σε αυτά η αγάπη για τον αθλητισμό θα είναι κομμάτι της ζωής τους».

Ο Μπάρλος τόνισε πως πήρε την απόφαση σχετικά πρόσφατα προσθέτοντας πως «περάσαμε όλοι όμορφες στιγμές φέτος και ήταν μια πολύ όμορφη χρονιά», για να του υπενθυμίσουν πως όταν έφτασε στην Κύμη η ομάδα βρισκόταν στο 0-4: «Παρά το γεγονός αυτό υπήρχε ηρεμία στην ομάδα. Δεν ήταν στο επίπεδο που θα μπορούσε να ήταν, αλλά δεν ήταν τρομοκρατημένοιι ή πανικοβλημένοι εδώ. Έγιναν κάποιες καλές προσθήκες και έκανε η ομάδα την πορεία που βλέπουμε».

Όσο για την σχέση του με τον Σφαιρόπουλο με τον οποίο είχε συνυπάρξει στον Ολυμπιακό όταν ήταν βοηθός προπονητή ο πρώτος: «Με τον κόουτς είχαμε συνεργαστεί, με τον Παπανικολάου παίξαμε μαζί στον Άρη, με τον Πρίντεζη στο Ολυμπιακό... Έχουμε δυνατές φιλιες και καλές σχέσεις. Με τον κόουτς Σφαιρόπουλο μας δένει μια δυνατή φιλία, τον εκτιμώ ως άνθρωπο και νομίζω κι αυτός εμένα. Ήταν δυνατή χρονιά εκείνη, ήταν η αρχή του Ολυμπιακού θα μπορούσα να πω. Δώσαμε πολλά, δεθήκαμε πολύ και αυτό κρατάει ακόμη.».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ