19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάρλοου: «Δεν το σκέφτηκα στιγμή για ΑΕΚ» (pics)

Ανυπόμονος να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, εμφανίστηκε κατά την άφιξή του στη χώρα μας ο Κέλσεϊ Μπάρλοου.

O 26άχρονος γκαρντ/φόργουορντ επέστρεψε σε ελληνικά εδάφη, αυτή τη φορά για την «Ένωση», και στις πρώτες δηλώσεις του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στους εκπροσώπους του Τύπου δεν έκρυψε τη χαρά του για τη μεταγραφή του. «Νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος που θα παίζω στην ΑΕΚ. Υπήρχε ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της σεζόν και όταν με κάλεσαν δεν το σκέφτηκα στιγμή», παραδέχθηκε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε…

Για τους υπόλοιπους ξένους της ΑΕΚ: «Ξέρω τους περισσότερους από τους ξένους της ομάδας. Το Μάικ Γκριν, που μας έδειχνε ασκήσεις στο κολέγιο. Επίσης, ήμασταν στην ίδια περιφέρεια με το Μάνι Χάρις. Ξέρω τον Ελονού που παίζαμε ως αντίπαλοι πέρυσι. Γνωρίζω πως στην ομάδα υπάρχει και ο Ντελρόι Τζέιμς. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους»

Για τους φιλάθλους της ΑΕΚ: «Πάντα μου άρεσαν οι ομάδες με πολύ κόσμο στο πλευρό τους. Περιμένω να φωνάζουν και για εμένα».

Για τα στοιχεία που μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ: «Μου αρέσει το παιχνίδι και θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Σίγουρα θα προσφέρω ενέργεια κι ελπίζω να βοηθήσω σε κάθε τομέα».

https://twitter.com/aekbcgr/status/898474485350887424



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ