26.4 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Μπάρκλεϊ: «Έπαιξα μεθυσμένος σε αγώνα γιατί νόμιζα θα πάω στους Λέικερς»

Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν παύει να μας εκπλήσσει με τις ιστορίες του από το ένδοξο παρελθόν του στα παρκέ του ΝΒΑ και αυτή τη φορά φαίνεται να ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Ο άλλοτε παίκτης των Σίξερς και νυν σχολιαστής αγώνων, Τσαρλς Μπάρκλεϊ, αποκάλυψε μέσω του “The Lowe Post podcast” μια περίεργη ιστορία με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Συγκεκριμένα έκανε γνωστό ότι είχε αγωνιστεί σε αγώνα μεθυσμένος επειδή νωρίτερα είχε μάθει από τον ατζέντη του ότι θα παραχωρηθεί μέσω ανταλλαγής στους Λέικερς με αποτέλεσμα να χαρεί λίγο παραπάνω. Εν τέλει όλα άλλαξαν στην πορεία:

«Ο ατζέντης μου τηλεφώνησε ένα πρωί και μου είπε: "θα γίνει ανταλλαγή και θα πας σήμερα στους Λέικερς". Εγώ κι οι φίλοι μου βγήκαμε έξω και πήγαμε να γιορτάσουμε μεσημεριάτικα, πίνοντας και μεθώντας. Αργότερα με κάλεσε ξανά και μου είπε ότι η συμφωνία βρίσκεται σε τελικό στάδιο και ότι θα μου τηλεφωνούσε λίγη ώρα αργότερα» ενώ συνέχισε:

«Ήμουν μέσα στην τρελή χαρά και μετά τρεις ώρες αργότερα με παίρνει ξανά στο τηλέφωνο και μου λέει: οι Σίξερς αποχώρησαν από τη συμφωνία! Κι εγώ είμαι μεθυσμένος και έχουμε παιχνίδι το βράδυ. Και του λέω: “τι είπε; Τι είναι αυτά που λες τώρα; Μου κάνεις πλάκα έτσι; Έχουμε αγώνα το βράδυ και εγώ πίνω από το μεσημέρι.

Το αστείο ήταν ότι δεν ξέρω καν πως έπαιξα εκείνο το βράδυ. Νομίζω πως έπαιξα τόσο άσχημα επειδή ήμουν θυμωμένος με τους Σίξερς επειδή δεν “πάτησαν τη σκανδάλη” της ανταλλαγής και εγώ υπέφερα για τα επόμενα δύο με τρία χρόνια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ