23.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Μπάνκι: “Περιμένουμε να δούμε τον Θίοντορ”

Η επιστροφή του Δημήτρη Μαυροειδή ως αντίπαλος της ΑΕΚ και το ντεμπούτο του Τζόρνταν Θίοντορ με την κιτρινόμαυρη φανέλα είναι δύο πολύ καλοί λόγοι που έχει κάποιος για να πάει το Σάββατο στις 16.00 στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσει τον αγώνα της Ένωσης με τον Κολοσσό. Ο Μαυροειδής θα τιμηθεί από την ΚΑΕ, ωστόσο το ερώτημα είναι σε ποια κατάσταση θα εμφανιστεί ο Θίοντορ.

Ο Αμερικανός έχει πάρει μέρος στις προπονήσεις των δύο τελευταίων ημερών και έχει δείξει ότι είναι καλά. Ενδεχομένως καλύτερα απ' όσο υπολόγιζε ο Λούκα Μπάνκι λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε να παίξει σε επίσημο αγώνα από τα τέλη του περασμένου Απριλίου. Όλο αυτό το διάστημα της αποχής του, όμως, έκανε προπονήσεις με το Μιλάνο, παρά τη διαμάχη τους, και δεν έχει χάσει την επαφή του με την μπάλα και το παιχνίδι. Απλώς χρειάζεται να εξοικειωθεί με τους συμπαίκτες του και να βρει ρυθμό.

Ο Θίοντορ δηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον ΕΣΑΚΕ και ο δρόμος για το ντεμπούτο του το Σάββατο είναι ανοικτός. Ο Μπάνκι θα τον χρησιμοποιήσει για κάποια λεπτά κόντρα στον Κολοσσό για να αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει ρυθμό και όπως είπε, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΑΕΚ, περιμένει να προσθέσει κι αυτός κάποια στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας:

«Χρειαζόμαστε μία πολύ σοβαρή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που η θέση της στο πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο του ρόστερ της. Η αλήθεια είναι, ότι ο Κολοσσός τελευταία έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες, όπως το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ.

Εμείς, περιμένουμε να δούμε τον Τζόρνταν Θίοντορ στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Περιμένουμε βέβαια και τους Τζέιμς, Ξανθόπουλο, που έχουν πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στα τελευταία ματς.  Σίγουρα ο Τζόρνταν δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση από πλευράς φόρμας, ωστόσο, περιμένουμε να προσθέσει και αυτός κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας.

Θα χαρακτήριζα την αναμέτρηση καθοριστική, καθώς χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ