23.4 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Μπάνκι: “Ο Χολαργός έρχεται σε κρίσιμη στιγμή”

Ο εκτός έδρας αγώνας με τον Χολαργό έρχεται σε μια στιγμή που δεν είναι η ενδεδειγμένη για την προσπάθεια που κάνει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Διότι πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα που μέσα στη έδρα της μπορεί να κάνει ζημιές, που γίνεται ανάμεσα στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των "16" του Basketball Champions League. Και καθώς το μυαλό όλων στην Ένωση βρίσκεται περισσότερο σε αυτά τα παιχνίδια, ο κίνδυνος... γκέλας το Σάββατο είναι αυξημένος. Το παραδέχεται άλλωστε και ο ίδιος ο Μπάνκι αυτό, εμμέσως πλην σαφώς, στις δηλώσεις του για το παιχνίδι:

«Η αυριανή αναμέτρηση έρχεται σε μία καθοριστική στιγμή για τον σύλλογο, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους «8» του ΒCL. Παρ’ όλα αυτά, έχουμε προετοιμαστεί όσο πιο καλά μπορούμε τηρουμένων των συνθηκών.

Ο Χολαργός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα τη χαρακτήριζα ως την έκπληξη του πρωταθλήματος. Ειδικά στην έδρα του έχει κάνει τις περισσότερες επιτυχίες εφέτος και περιμένουμε αύριο να έχει υψηλή απόδοση. Το ρόστερ του διαθέτει πολύ ταλέντο και εμπειρία.

Από την πλευρά μας, πιστεύω ότι το κλειδί στην αναμέτρηση είναι η συγκέντρωση, που θα έχουμε από την ώρα που θα πατήσουμε στο παρκέ. Χρειάζεται, επίσης, σοβαρότητα για να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ