21.2 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Μπάνκι: “Ο Χάντερ δεν έπαιξε γιατί…”

Ο Λούκα Μπάνκι στάθηκε στον ελλιπή χρόνο προετοιμασίας και στις απουσίες, ενώ εξήγησε πως ο Χάντερ δεν έπαιξε, επειδή δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση και ήθελε να στείλει σε αυτόν και την ομάδα ένα μήνυμα. Μίλησε επίσης για το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ:

"Είναι κακή ήττα, αλλά θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες, γιατί δεν ήταν εύκολο να προσεγγίσουμε το παιχνίδι σωστά υπό αυτές τις συνθήκες. Παρά το ότι δεν είχαμε χρόνο, αλλά είχαμε απουσίες, παίξαμε σοβαρά. Όχι με μεγάλη διάρκεια, γιατί η προσέγγιση στην τρίτη περίοδο δεν ήταν αυτή που είχαμε στο προηγούμενο διάστημα. Μπορέσαμε να επιστρέψουμε και να παλέψουμε ως το τέλος. Τώρα το θέμα είναι να έχουμε ένα καλό παιχνίδι στο Περιστέρι και να ισοφαρίσουμε", είπε αρχικά.

Για το ότι δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Χάντερ, είπε: "Ο Χάντερ δεν έπαιξε γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρωινή προπόνηση. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια σημαντική στιγμή γενικά για την ομάδα, αλλά παραμένει μέρος της σεζόν και είναι σημαντικό να δώσω ένα κατάλληλο μήνυμα στους παίκτες και την ομάδα. Είναι ώρα να μοιράσει ο καθένας αποδείξεις, γιατί όλοι είναι καλοί στις καλές στιγμές, αλλά μόνο οι δυνατοί είναι καλοί στις δύσκολες στιγμές". 

Για το αν θα μείνει στην ΑΕΚ μετά το τέλος του συμβολαίου του, είπε: "Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε γι' αυτό. Ξέρω ότι κάποιοι έγραψαν γι' αυτό. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο μέσα στη χρονιά. Επιλογή μου είναι να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν. Τώρα δεν είναι αυτή η προτεραιότητα. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, γιατί έχουμε μπροστά μας κάποια παιχνίδια, όπου πρέπει να αποδείξουμε πολλά".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ