22.9 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάνκι : «Ο ΠΑΟΚ ήθελε να μας προκαλέσει»

Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο (7/11, 19:30 ) την Ισπανική Φουενλαμπράδα για την 5η αγωνιστική του BasketBall Champions League, αλλά ο Λούκα Μπάνκι στις δηλώσεις του ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα στάθηκε περισσότερο στον χαμένο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήθελε να παίξει με τα νεύρα της δικής του.

Αναφορικά με το αυριανό παιχνίδι στάθηκε στην δυναμική της Ισπανικής ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στις σημαντικές απουσίες που έχει η Ένωση.

Αρχικά μιλώντας για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανέφερε : «Τους είπα να ελέγξουν τα νεύρα τους. Ήταν αναμενόμενο ότι ο ΠΑΟΚ αφού δεν μπορούσε να μας ανταγωνιστεί στα ίσια ήθελε να μας προκαλέσει. Δεν είχαμε έλεγχο συναισθημάτων, χάσαμε τον Χάντερ με τεχνικές ποινές και ήταν μεγάλο λάθος να μην έχεις τον έλεγχο τέτοιων καταστάσεων, όσον αφορά το συναίσθημα», ενώ για την Φουενλαμπράδα είπε : 

«Η Φουενλαμπράδα είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα, κάτι που απέδειξε και το Σάββατο, όταν κέρδισε την Μπαρτσελόνα. Ακόμα λείπουν πολύ σημαντικοί παίκτες που θέτουν τον ρυθμό του αγώνα. Ο Ξανθόπουλος, ο Σάκοτα και ο Καββαδάς δίνουν εμπειρία στην ομάδα.

Θα πρέπει να ματσάρουμε την επιθετικότητα και το ταλέντο τους και αποτελούν κομμάτια του πυρήνα μας. Πρέπει να προσέξουμε την επίθεσή μας και να έχουμε καλές επιλογές. Πρέπει να προσέξουμε τα miss match στην άμυνά μας. Η Φουενλαμπράδα έχει ταλέντο και χτυπάει στο close out από το 1 έως το 5 και η επιστροφή του Νογκέρα κάνει ακόμα πιο μεγάλο το ρόστερ τους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ