22.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μπάνκι: “Να υπερασπιστούμε την έδρα μας”

Το πρωτάθλημα αρχίζει ξανά μετά τη διακοπή του περασμένου Σαββατοκύριακου και η ΑΕΚ δίνει το Σάββατο έναν ακόμα αγώνα, που πρέπει οπωσδήποτε να πάρει. Υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Χολαργό, ο οποίος κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής, αν και νεοφώτιστος, και δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Ο Λούκα Μπάνκι το ξέρει καλά και εφιστά την προσοχή των παικτών του, αναγνωρίζοντας πως οι απουσίες δυσκολεύουν το έργο της ΑΕΚ:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με αντίπαλο τον Χολαργό, που έχει το ίδιο ρεκόρ με μας στο πρωτάθλημα. Μπορεί να είχε δύο πολύ δύσκολα ματς με τον Ολυμπιακό και το Περιστέρι στη σειρά, ωστόσο, απέδειξε ότι μπορεί να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε αντίπαλο. Διαθέτει πολλά όπλα στο ρόστερ του, παίκτες που επιτυγχάνουν καλάθι με υψηλά ποσοστά, αλλά και αμυντικά έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία. 

Εμείς προερχόμαστε από μία αγχωτική νίκη στο BCL με την Φουενλαμπράδα και σε συνδυασμό με τις απουσίες που έχουμε, περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό ματς. Σίγουρα, έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο. Να υπερασπιστούμε την έδρα μας κάνοντας μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε», δήλωσε ο Ιταλός στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

Χωρίς τους τρεις ξανά

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί και στον αγώνα με τον Χολαργό χωρίς τους τρεις παίκτες που έλειψαν από τα τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τη Φουενλαμπράδα. Δηλαδή τον Ντούσαν Σάκοτα, που έκανε ατομικό πρόγραμμα την Παρασκευή, αλλά δεν είναι έτοιμος και θα επανέλθει μάλλον στον επόμενο αγώνα με τη Λιετκαμπέλις για το BCL. Και τους Βασίλης Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, που έκαναν θεραπεία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ