27.2 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Μπάνκι: “Να πολεμήσω αυτή τη γαμ…νη μοίρα”!

Ο Λούκα Μπάνκι ήταν απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ και μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε. Κυρίως για το γεγονός ότι οι συνεχόμενοι τραυματισμοί φέτος δεν του έχουν επιτρέψει να δουλέψει καθόλου με την ομάδα πλήρη:

"Ξέρω ότι το μυαλό παλεύει να διατηρήσει την προσπάθεια στο ίδιο επίπεδο, όμως η κατάσταση τώρα γίνεται εξωπραγματική. Εγώ πρώτος νιώθω άδειος, απογοητευμένος, πολύ κουρασμένος να μην έχω ούτε για μια μέρα όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Αλλά δεν μου λείπει η θέληση. Και νιώθω αρκετά νευριασμένος για να πολεμήσω αυτή τη γαμ...νη μοίρα! Νιώθω απογοητευμένος όταν βλεπω τους παίκτες να βάζουν το κεφάλι κάτω, όπως κάποιος που δεν πιστεύει". 

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης τώρα του Γιάννη Μπουρούση:

"Ήταν πολύ κακή ήττα. Ξέραμε από την αρχή πόσο δύσκολο ήταν να προετοιμάσουμε ένα τέτοιο παιχνίδι με μια ομάδα δυνατή και σε τόσο καλή φόρμα. Προετοιμαστήκαμε να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά εκτός από το πρώτο πεντάλεπτο το πνεύμα δεν ήταν σωστό. Αρχίσαμε να παραπονιόμαστε από την αρχή όταν τα βρήκαμε δύσκολα. Περίμενα μεγαλύτερη επιθυμία και πειθαρχία ώστε να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα μις ματς. Για τον Παναθηναϊκό όλα έγιναν πολύ εύκολα με τα 17 λάθη μας. Τους επιτρέψαμε να εκμεταλλευτούμε το μέγεθός τους, καθώς είχαν 72% στα δίποντα. Πρέπει να βρούμε εναλλακτικές λύσεις. Ξέρω ότι η αποστολή αυτή είναι απαιτητική. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση και τη συμπεριφορά μας. Το πνεύμα και η γλώσσα του σώματος δεν ταίριαζε με την ταυτότητά μας. Για πολλούς λόγους αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν και θέλουμε να την προσεγγίσουμε με τον κατάλληλο χαρακτήρα και μετά με τις μπασκετικές ικανότητες".

Για το αν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί ο Μπουρούσης είπε: "Όχι. Άκουσα ότι κάποιος έβαλε το όνομά του στα σάιτ, αλλά κανείς από τη διοίκηση δεν έχει μιλήσει μαζί μου γι' αυτή την περίπτωση. Ακούγεται περισσότερο σαν fantasy basketball! 

Πρέπει να προσθέσουμε έναν παίκτη πριν από το τέλος της κανονικής περιόδου κι αυτό είναι ξεκάθαρο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ματσιούλις. Το θέμα είναι να βρούμε κάποιον διαθέσιμο που να μπορεί να βοηθήσει άμεσα".

Για το ότι η ΑΕΚ έχασε πολύ εύκολα τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, σχολίασε με αρκετή δόση πίκρας: "Σε ολα αυτά τα παιχνίδια υποφέραμε σωματικά. Περίμενα να τα προσεγγίσουμε σε διαφορετική κατάσταση. Δεν είναι δικαολογία, αλλά όταν ο αντίπαλος παίζει σε τέτοιο επιπεδο ενέργειας και κινήτρου, δεν είναι εύκολο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν θέλετε να πείτε ότι είμαστε τόσο χειρότεροι από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ή εγώ τόσο χειρότερος από τον Μπλατ και τον Πιτινο, καλώς. Αλλά θα πολεμήσω ως το τέλος και τα δικά μου όρια, ώστε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας όλοι".

Ενώ για τη σύγκριση με την περσινή σεζόν σχολίασε: "Δεν μπορώ να κάνω συγκρίσεις με πέρυσι, γιατί είμαι ένα χρόνο εδώ. Είμαι χαρούμενος με τους παίκτες μου, γιατί διαχειρίζονται μια πολύ δύκολη σεζόν. Προσπαθούμε κάθε εβδομάδα να χτίσουμε την ταυτότητά μας. Είδα βελτίωση και σε ένα σημείο της σεζόν παίζαμε συναρπαστικά. Η σημερινή βραδιά με απογοητεύει, όχι όμως για την ποιότητα των παικτών, αλλά για τη συμπεριφορά τους. Οι οπαδοί μας αξίζουν περισσότερα, Η προσπάθεια των οπαδών αξίζει περισσότερα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ