23.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάνκι: “Η ομάδα αντέδρασε εξαιρετικά”

Περισσότερο κι από τη νίκη αυτή καθ' εαυτή τον Λούκα Μπάνκι χαροποίησε η αντίδραση των παικτών της ΑΕΚ μετά το πολύ μέτριο πρώτο ημίχρονο. Μια αντίδραση που έφερε την επιβλητική νίκη κι εκεί στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ιταλός:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, που έπαιξε εξαιρετικά και το απέδειξε μέχρι τέλους σήμερα. Παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Ντιζόν έπαιξε πολύ καλά στην επίθεση και είχε υψηλά ποσοστά. 

Υποφέραμε από την επιθετικότητά τους. Από το τέλος του πρώτου μέρους κατάλαβα ότι η ομάδα μου έπρεπε να παίξει με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είπαμε με τους παίκτες ότι δεν είχε σημασία πως χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά έπρεπε να ανεβάσουμε το επίπεδο επιθετικότητας στην άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ. Η ομάδα αντέδρασε εξαιρετικά. 

Είχαμε διάθεση και πήραμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ, που μας έδωσαν δεύτερες ευκαιρίες και ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη, κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα που έχει αποδείξει πως μπορεί να παίξει καλά κόντρα σε κάθε αντίπαλο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ