23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Μπάνκι: “Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία”

Ο Λούκα Μπάνκι ήταν ευχαριστημένος από τους παίκτες της ΑΕΚ, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί μετά από τον αποκλεισμό από την Μπάμπεργκ, αλλά και τους τραυματισμούς. Δήλωσε λοιπόν στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο Λαύριο:

«Ήταν μια δύσκολη και σημαντική νίκη. Ήταν δύσκολο για εμάς να μπούμε στο παιχνίδι με το Λαύριο, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας μας από το φάιναλ φορ του BCL. Από τη στιγμή, όμως, που μπήκαμε και παίξαμε, θεωρώ ότι ήταν μια καλή εμφάνιση των παικτών μου και πήραμε και τη νίκη.

Το σημαντικότερο για εμάς ήταν να αποδείξουμε σε όλους ότι είχαμε την συγκέντρωση να επανέλθουμε μετά τον αποκλεισμό μας, τις δυσκολίες και τους τραυματισμούς που είχαμε. Να είμαστε το ίδιο καλά ψυχολογικά και σωματικά. Θέλαμε να παίξουμε καλά κόντρα στο Λαύριο, που κέρδισε το Περιστέρι και δύο εβδομάδες πριν και έφτασε κοντά στο να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν κοιτάμε την βαθμολογία. Η κατάταξη αυτή πρέπει να ευχαριστεί τον κόσμο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχίσουμε, για να είμαστε δυνατοί και να έχουμε κάθε φορά την διάθεση να παίζουμε με τον σωστό τρόπο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ