28.1 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπάνκι: “Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”!

Η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών που χάραξε στο φετινό Basketball Champions League μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, όμως το έργο της στον αγώνα της Τρίτης με τη Λιετκαμπέλις στο ΟΑΚΑ είναι πολύ δύσκολο. Όχι μόνο επειδή η ομάδα από τη Λιθουανία είναι καλή, αλλά κυρίως διότι η Ένωση θα παραταχθεί με σύνθεση ανάγκης.

Ο Εξέβιερ Ράταν Μέις, που τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου με τον Χολαργό και θα μείνει για 2-3 εβδομάδες εκτός, προστέθηκε στη λίστα με τους Ντούσαν Σάκοτα, Βασίλη Ξανθόπουλο και Βασίλη Καββαδά, που εξακολουθούν να είναι εκτός προπονήσεων, και για να γίνει η προπόνηση της Τρίτης, ο Λούκα Μπάνκι κάλεσε τον Στέργιο Πράπα από την εφηβική ομάδα!

Ο Ιταλός προπονητής είναι σε απόγνωση, αλλά προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, έκανε έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει:

«Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και γι' αυτό το λόγο θα επιδιώξουμε αύριο να πάρουμε το καλύτερο δυνατό από κάθε παίκτη του ρόστερ. Η ομαδικότητα μας είναι το κλειδί της επιτυχίας μέχρι στιγμής στους αγώνες που έχουμε δώσει και το στοιχείο που θα μας κάνει να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα.

Αύριο θα αντιμετωπίσουμε μία επικίνδυνη, φιλόδοξη ομάδα με μεγάλο ρόστερ και νέο προπονητή. Η Λιετκαμπέλις έχει δείξει ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς. Διακρίνεται για τη σκληρή άμυνα που παίζει και για το ρυθμό που τρέχει στο παρκέ.

Θέλουμε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση και την υποστήριξη από τους οπαδούς μας για να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολα και τα σαράντα λεπτά αύριο και θα χρειαστούμε τους οπαδούς στο πλευρό μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ