20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπάνκι: «Αγώνας ζωής ή θανάτου»

Υποχρεωμένη να υπερασπιστεί τα κεκτημένα είναι η ΑΕΚ, όπως τόνισε ο Λούκα Μπάνκι με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα της με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Από το «PAOK Sports Arena» καλείται να περάσει το Σάββατο (03/11, 18.00) η «Ένωση», στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, και η νίκη είναι μονόδρομος στην προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στα Δύο Αοράκια. Χαρακτήρα «τελικού» έχει η αναμέτρησή της με τους Θεσσαλονικείς, όπως ανέφερε ο προπονητής της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός: «Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε ότι πρέπει να υπερασπιστούμε την περσινή επιτυχία (της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας), ωστόσο έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ που αντιμετωπίσαμε στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Πρόσθεσε τέσσερις νέους παίκτες στο ρόστερ του και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Ξέρουμε, ότι θα είναι ένας πολύ δυνατός αγώνας για πολλούς λόγους.  Θα τον χαρακτήριζα αγώνα ζωής ή θανάτου. Αισθανόμαστε, όμως, την ανάγκη να κάνουμε μια σοβαρή εμφάνιση που θα μας δώσει τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ