21.3 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μπάμπεργκ και Ουλμ στα ημιτελικά του Κυπέλλου! (vids)

Μπορεί να μην είχε δράση στο γερμανικό πρωτάθλημα αλλά το αποψινό πρόγραμμα περιελάμβανε τους δύο πρώτους προημιτελικούς του γερμανικού Κυπέλλου με την Μπάμπεργκ και την Ουλμ να περιμένουν τους αντιπάλους τους στην ημιτελική φάση.

Στον πρώτο ημιτελικό της ημέρας η Ουλμ έκανε το καθήκον της και πέρασε το εμπόδιο της Γκέτινγκεν με 86-80 και πλέον περιμένει να δει ποιον από το ζευγάρι Βόννη - Όλντενμπουργκ θα βρει στον δρόμο της.

Η αντίπαλος του Προμηθέα στο Εurocup έχτισε μια διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο (48-33) αλλά στη συνέχεια επαναπαύτηκε και χαμήλωσε τον ρυθμό της με αποτέλεσμα να αγχωθεί για λίγο όμως δεν στάθηκε αρκετό να της στερήσει την πρόκριση.

Κορυφαίος για ακόμη ένα ματς για την ομάδα του Γιάκα Λάκοβιτς ο Ζόραν Ντράγκιτς με 22 πόντους ενώ από την Γκέτινγκεν ξεχώρισε ο Ελίας Λασισί με 19 πόντους.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Στο άλλο ματς της προημιτελικής φάσης η Μπάμπεργκ είχε πιο εύκολο βράδυ επικρατώντας της Μπραουνσβάιγκ με 80-69 και ήδη σκέφτεται τον επόμενο αντίπαλο από το ζευγάρι Άλμπα - Μιτελντόιτσερ. Η αντίπαλος του Περιστερίου στο BCL επιβεβαίωσε το ρόλο του φαβορί στην αναμέτρηση και δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης έπαιξε όσο έπρεπε για να φτάσει στη νίκη. Ο Κρίστιαν Σενγκφέλντερ έκανε όλη τη δουλειά σημειώνοντας 22 πόντους και πήρε από το χέρι την Μπάμπεργκ. Αντιθέτως οι 14 πόντοι του Λούκα Στάιγκερ δεν έπιασαν τόπο.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ