17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Λούντβιγκσμπουργκ 81-78: Μπόλντουιν λαμπρός την οδηγεί (vid)

Mε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ουέιντ Μπόλντουιν, η Μπάγερν Μονάχου πήρε μια δύσκολη νίκη (81-78) απέναντι στη Λούντβιγκσμπουργκ και μαζί το προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Μπουντεσλίγκα, έχοντας πλέον την ευκαιρία να τελειώσει τη δουλειά στο επόμενο παιχνίδι.

Από τη στιγμή που έκανε το "μπρέικ" στη σειρά με την πρώτη της βαθμολογίας, Λούντβιγκσμπουργκ, η Μπάγερν Μονάχου απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας και την ευκαιρία να κλειδώσει τη σειρά στο σπίτι της, το Μόναχο. Σήμερα, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα που χρειάζονται για να γίνει αυτό πραγματικότητα, καθώς πήρε την νίκη και φυσικά το "match point". Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο καθ'όλη τη διάρκειά του, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεχωρίσει στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης (37-39). Η Μπάγερν κατάφερε να πάρει μία μικρή διαφορά, πέντε πόντων, στη τρίτη περίοδο και πάνω σε αυτή τη διαφορά πάτησε στην τέταρτη περίοδο, ώστε να μην χρειαστεί να κινδυνεύσει.

Για τους Βαυαρούς ξεχώρισε ο Ουέιντ Μπόλντουιν, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ με 22 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ από κοντά ήταν και ο Βλάντιμιρ Λούσιτς, με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ. Από την άλλη, η Λούντβιγκσμπουργκ, η οποία καλείται να βρει τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι, αν θέλει να επιβιώσει, είχε ως πρώτο σκόρερ τον Σμιθ με 29 πόντους,  8 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

https://twitter.com/FCBBTogether/status/1400185285250588672



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ