22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Άλμπα 69-81: Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πρωταθλήτρια!

Η Άλμπα Βερολίνου εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο όπως πρέπει να εμφανίζεται η πρωταθλήτρια, ήταν ένα σκαλί πάνω από τη Μπάγερν Μονάχου, και πήρε την εκτός έδρας νίκη που την ξαναδίνει το πλεονέκτημα έδρας για την κατάκτηση του τίτλου της Μπουντεσλίγκα!

Οι δύο ομάδες δεν είχαν να χωρίσουν απολύτως τίποτα στο πρώτο ημίχρονο. Πήγαιναν χέρι με χέρι μέχρι και την τρίτη περίοδο (37-37 στο ημίχρονο), στην οποία η Άλμπα κατάφερε να... ξεμυτίσει και να πάρει μία μικρή διαφορά, η οποία όμως της έδωσε την δυνατότητα να πάρει το πρώτο χέρι στον αγώνα. Η τελευταία περίοδος άνηκε αποκλειστικά στην ομάδα του Άιτο Ρενέσες. Με ένα επιμέρους σκορ 22-13, οι "κίτρινοι" του Βερολίνου κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να πάρουν τη νίκη που τους χάρισε το "μπρέικ" και απάντησε στο διπλό της Μπάγερν στην δεύτερη αναμέτρηση.

Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Έρικσον με 13 πόντους, ενώ τόσους πρόσθεσε και ο Λουκ Σίκμα. Από την άλλη πλευρά, ιο Ντι Τζέι Σίλι με 23 πόντους ήταν το Α και το Ω για τους Βαυαρούς του Αντρέα Τρινκιέρι, που πλέον πρέπει να περάσουν ξανά από το Βερολίνο για να πάρουν το πάνω χέρι για το πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ