20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μούρτος: «Με έξτρα κίνητρο»

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στην Basket League θα «ψάξει» στο «Αντώνης Τρίτσης» απέναντι στο Χολαργό ο Ήφαιστος Λήμνου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.

Το συγκρότημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου δοκιμάζεται την Κυριακή (16/12, 15.00) στην έδρα των νεοφώτιστων και όπως τόνισε ο Σπύρος Μούρτος, μέσω του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, το γεγονός πως δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν μέχρι στιγμής μακριά από τη Μύρινα τους δίνει έξτρα κίνητρο.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Καλησπέρα σε όλους. Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Προμηθέας. Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και η εμφάνιση που πραγματοποιήσαμε, μάς έχουν δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια στη Betshop Basket League. Από την αρχή της σεζόν άλλωστε γνωρίζουμε πως έχουμε καλό σύνολο, ωστόσο μας έλειπε μια τόσο γεμάτη εμφάνιση χωρίς κενά διαστήματα. Αυτό το ματς πρέπει να αποτελέσει οδηγό για εμάς για τον τρόπο που θα παρουσιαζόμαστε στο παρκέ, τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά στις επόμενες αναμετρήσεις.

Όλη την εβδομάδα, λοιπόν, δουλέψαμε πολύ καλά για το εκτός έδρας παιχνίδι το οποίο ακολουθεί απέναντι στο Χολαργό. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παρουσιαστεί πιο δυνατή στο γήπεδό της. Σε καμία περίπτωση δεν μας επιτρέπεται να είμαστε χαλαροί και η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, ώστε να διεκδικήσουμε το "διπλό". Σε γενικές γραμμές έχουμε παρουσιάσει καλή εικόνα έως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά μια νίκη μακριά από τη Λήμνο είναι αυτό το οποίο μας λείπει, οπότε μας δίνει κι ένα έξτρα κίνητρο το γεγονός αυτό, προκειμένου να παλέψουμε για να το πετύχουμε. Το ζητούμενο είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και μαχητικοί σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ