21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μούρτος: «Κάτι καλύτερο απέναντι στην ΑΕΚ»

Ο Ήφαιστος Λήμνου έμαθε από τα λάθη του και απέναντι στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, θέλει να αποδείξει πως μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και εκτός έδρας.

Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να κερδίσουν εκτός έδρας, έχοντας χάσει από τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και Περιστέρι. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League καλούνται να περάσουν από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, κόντρα στην «Ένωση» (25/11, 15.00), και ο στόχος τους είναι να δείξουν καλό πρόσωπο όπως έγραψε ο Σπύρος Μούρτος στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Καλησπέρα σε όλους, προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη με την οποία καταφέραμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και γνωρίζουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αρκεί, βέβαια, να παρουσιάζουμε σημάδια βελτίωσης όσο περνούν οι αγώνες. Ακόμα και στο ματς με τον ΠΑΟΚ κάναμε λάθη τα οποία ευτυχώς δεν πληρώσαμε, αλλά θα είναι σημαντικό να μη τα επαναλάβουμε.

Μπροστά μας έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι μακριά από τη Λήμνο. Μέχρι τώρα δεν τα έχουμε καταφέρει στις εκτός έδρας αναμετρήσεις και η αλήθεια είναι πως θέλουμε κάτι καλύτερο απέναντι στην ΑΕΚ. Στις τρεις αναμετρήσεις που δώσαμε απέναντι στους πρωτοπόρους δεν δείξαμε καλό πρόσωπο, με αποκορύφωμα το ματς απέναντι στο Περιστέρι. Έχουμε πάρει το μάθημα μας, μας έχει πεισμώσει ο τρόπος που ηττηθήκαμε στο συγκεκριμένο ματς και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις κόντρα σε μια ομάδα που διαθέτει πολλές λύσεις, εξαιρετικούς παίκτες κι έχει υψηλούς στόχους. Θέλουμε στο τέλος να είμαστε ικανοποιημένοι από τη μάχη που δώσαμε και στα 40 λεπτά. Είναι σημαντικό να μπούμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι όπως κάναμε με τον ΠΑΟΚ. Κάποια λεπτά χαλάρωσης είναι ικανά, ώστε να χαλάσουν το πλάνο. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θέλουμε να δείξουμε στο παρκέ ότι έχουμε καλή ομάδα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ