20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μούρθια: Ο “νόμος του Κώστα” για ακόμα έναν χρόνο! (vid)

Κάτοικος Μούρθια για ακόμα έναν χρόνο θα είναι ο Κώστας Βασιλειάδης, με την Ισπανική ομάδα να ανανεώνει την παραμονή του Έλληνα φόργουορντ με ένα ιδιαίτερο βίντεο!

Με έναν ευφάνταστο τρόπο ανακοίνωσαν την παραμονή του Κώστα Βασιλειάδη οι άνθρωποι της Μούρθια. Με τη συνεργασία της Δημοτικής Τηλεόρασης της Μούρθια, οι Ισπανοί κυκλοφόρησαν ένα έκτακτο δελτίο ειδήσεων στο οποίο οι αρχές της πόλης προειδοποιούν τους λουόμενους της ευρύτερης περιοχής της για ένα φαινόμενο κατά το οποίο η θερμοκρασία θα ανεβαίνει για σύντομη χρονική διάρκεια σε ύψη που δεν έχουν συναντηθεί στο παρελθόν , με το φαινόμενο αυτό να προκαλεί τον κίνδυνο αυξημένων παλμών σε όσους εκτεθούν σε αυτό! Οι ειδικοί έδωσαν σε αυτό το φαινόμενο το όνομα "La Ley de Costas", που μπορεί στα ισπανικά να σημαίνει "ο νόμος των ακτών", όμως σε αυτήν την περίπτωση, είναι ένα παιχνίδι με το όνομα του Έλληνα παίκτη, και φυσικά της ικανότητάς του να... πιάνει φωτιά στο παρκέ, ως δεινός σουτέρ που είναι!

Ο Βασιλειάδης την περασμένη σεζόν έγραψε 5.9 πόντους και 2.1 ριμπάουντ με την ομάδα του Σίτο Αλόνσο, στην οποία ανήκει και ο Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης της Μούρθα:

https://twitter.com/UCAMMurcia/status/1412712932606152705



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ