21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μούντι: «Να μη μείνουμε στα λόγια»

Μονόδρομος είναι η νίκη για το Ρέθυμνο στο κρίσιμης σημασίας εντός έδρας παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ, στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι Κρητικοί προέρχονται από αρνητικό σερί τριών ηττών και απέναντι στους «ασπρόμαυρους», στο σαββατιάτικο (18/11, 16.15) αγώνα τους για την 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, «καίγονται» για τη νίκη. Εξάλλου, όπως δήλωσε και ο Στέφαν Μούντι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είναι κρίσιμο το επόμενο παιχνίδι. Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες και πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας. Κόντρα στον ΠΑΟΚ γνωρίζουμε πως πρέπει να πάρουμε τη νίκη, η οποία αποτελεί «μονόδρομο» για εμάς. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε στα λόγια, αλλά να το κάνουμε πράξη αύριο στο γήπεδο».

Οι δύο αντίπαλοι συναντήθηκαν και στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, με τους Θεσσαλονικείς να φθάνουν στη νίκη με 75-70. Ωστόσο, όπως συμπλήρωσε ο Αμερικανός γκαρντ: «Είχαμε παίξει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από τότε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τα ριμπάουντ, να μείνουμε πιστοί στο αμυντικό και επιθετικό πλάνο, ώστε να φθάσουμε στη νίκη».

Δηλώσεις έκανε και ο βοηθός προπονητή, Σταύρος Μυκονιάτης: «Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Καλούμαστε να επιστρέψουμε στις νίκες και να ξεκινήσουμε από αυτό το ματς την αντεπίθεσή μας. Είναι στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Στόχος είναι μόνο η νίκη. Είχαμε τεθεί αντιμέτωποι και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά σίγουρα δεν θα έχει καμία σχέση το προηγούμενο ματς με αυτό του πρωταθλήματος. Το «κλειδί» είναι τα επιθετικά ριμπάουντ, η καλή αμυντική λειτουργία και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Σκοπός μας είναι να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε στα πλάνα μας. Σαφώς και είναι σημαντικό το κομμάτι της ενέργειας κι αυτό θέλει τη διαχείρισή του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ