20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μουστόπουλος και Αμβράζης για Εθνικό

Αν μια ομάδα κινείται έντονα στην μεταγραφική σκακιέρα, αυτή είναι ο Εθνικός,  ο οποίος θέλει να κλείσει γρήγορα το ρόστερ του.

Ο Κώστας Οικονομάκης έψαχνε εξ΄αρχής έναν ποιοτικό σέντερ, και αφού δεν προχώρησε η περίπτωση του Δημήτρη Μπένου, στράφηκε σε έναν άλλο αθλητή που έχει αγωνιστεί στο Παγκράτι, και συγκεκριμένα στον Διονύση Μουστόπουλο, που ήταν εκ των πρώτων στόχων του. Ο 28χρονος πάουερ φόργουορντ πήρε γεύση από Α2 την περσινή σεζόν, έχοντας 5 πόντους και 4 ριμπάουντ με τους «ροσονέρι», ενώ έχει σπουδαία εμπειρία από την Β' Εθνική, έχοντας κερδίσει την άνοδο με την Δάφνη Δαφνίου, και καλή πορεία στον Μανδραϊκό.

Ο Θανάσης Αμβράζης είναι ένας από τους παίκτες που ξεπήδησαν μέσα από την παραγωγική διαδικασία του ΕΦΑΟΖ, καθώς στην πρώτη του σεζόν στον Φιλαθλητικό ο 20χρονος αθλητικός φόργουορντ ήταν εξαιρετικός.  Ο Τρικαλινός αθλητής ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Κρόνο Τρικάλων, και έχει αγωνιστική στην εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού και στην Ακράτα. Έχει επίσης κληθεί στις εθνικές ομάδες παίδων και εφήβων, και αποτελεί προσωπική επιλογή του Κώστα Οικονομάκη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ