21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μουστόπουλος, Θεοδοσίου και Ξύδης για Παγκράτι

Μπορεί στο Παγκράτι να περιμένουν την έκβαση της υπόθεσης αναφορικά με την άνοδο στην Α2, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό τους.

Ο Τόλης Κουτρούλιας αναζητεί εδώ και καιρό τον παίκτη που θα καλύψει την ρακέτα του, με τον Διονύση Μουστόπουλο να αποτελεί τον πρώτο στόχο από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου. Ο 27χρονος ψηλός πανηγύρισε την άνοδο την περσινή σεζόν με την Δάφνη Δαφνίου, με την οποία είχε 8,3 πόντους σε 29 αγώνες, ενώ τις προηγούμενες χρονιές είχε αγωνιστεί σε Μανδραϊκό , Πεντέλη και Φάρο Κερατσινίου. Μάλιστα, στον Μανδραϊκό είχε δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γιάννη Τζιβελέκα, ο οποίος αποτελεί τον βασικό γκαρντ των «ροσονέρι».

Επίσης πολύ κοντά στο να αγωνιστεί τελικά στην Αθηναϊκή ομάδα είναι ο Γιόβαν Θεοδοσίου, ο οποίος είχε αποκτηθεί πριν δυο σεζόν, με την περίπτωση να μην προχωράει, και να αποχωρεί για τον Πανελλήνιο, πριν ξεκινήσει η σεζόν. Ο 23χρονος φόργουορντ, με το πολύ καλό σουτ, αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στον Έσπερο Καλλιθέας, έχοντας 4,6 πόντους και 18 τρίποντα σε 20 αγώνες. Επίσης στον Έλληνα τεχνικό αρέσει και ο Χρήστος Ξύδης, ο οποίος επίσης έχει κοινή μοίρα με τον Θεοδοσίου, καθώς είχε φτάσει κοντά στο Παγκράτι πριν δυο σεζόν, πριν τελικά καταλήξει στον ΕΦΑΟΖ, και πέρυσι στον Δούκα, όπου είχε 2.6 πόντους και 7 εύστοχα τρίποντα σε 25 αγώνες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ