23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μουρ και Τζόουνς οι πρώτοι στόχοι του Ιωνικού!

Στον Ιωνικό η επιστροφή στα μπασκετικά σαλόνια μετά από αναμονή 32 χρόνων έχει φέρει ανυπομονησία και οι κινήσεις για την δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας δεν μπορούν να περιμένουν.

Οι διοικούντες έχουν αρχίσει από νωρίς τον σχεδιασμό, με κεντρική φιλοσοφία την δημιουργία ενός ισχυρού ελληνικού κορμού και την πλαισίωσή του από ποιοτικούς ξένους που δεν θα εξαντλήσουν το δικαίωμα απόκτηση των έξι.

Στους Ελληνες ο μεγάλος στόχος δεν είναι μεταγραφή αλλά παραμονή. Η ενεργοποίηση της υπάρχουσας συμφωνίας με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη έγκειται στην απόφαση του διεθνή παίκτη, η επιθυμία φαίνεται ότι υπάρχει και αν πει το οριστικό "ναι", τότε ο Ιωνικός θα έχει κρατήσει τον ηγέτη του.

Στους ξένους, το μοντέλο φαίνεται ότι θα πάει σε μια πετυχημένη πεπατημένη άλλων ομάδων, με παίκτες που έχουν δείξει την αξία τους και στα ελληνικά γήπεδα.

Ο Μακένζι Μουρ, που πρωτοσυστήθηκε στα μέρη μας με τον Προμηθέα, έπαιξε και στο Λαύριο και πέρυσι ήταν στην Μπάνβιτ είναι ένας στόχος που... πολιορκείται στενά. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, αφού τον ενδιαφέρει ομάδα με ευρωπαϊκή παρουσία, αλλά υπάρχει η πρόθεση να γίνει η υπέρβαση από τον Ιωνικό.

Ο δεύτερος εντοπισμένος και... ειδοποημένος στόχος, είναι ο Τζαμάλ Τζόουνς. Ο Αμερικανός που έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο όταν και μπήκε στο χειρουργείο λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ολοκληρώνει την αποθερπαεία του και είναι πολύ πιθανό να μείνει στην χώρα, μετακομίζοντας στην Νίκαια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ