17.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μουράτος: «Ξέρω καλά τι περνάνε στις άλλες κατηγορίες»…

Ο Βασίλης Μουράτος καθοδήγησε άριστα το Λαύριο σε ένα ακόμα παιχνίδι, πανηγύρισε μαζί με όλα τα μέλη της ομάδας του την όγδοη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα και είχε αρκετά ενδιαφέροντα να πει μετά τη λήξη του αγώνα και όχι μόνο για το Λαύριο ή για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Κατ' αρχάς ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά τη Λάρισα που δεν παίξαμε καλά όμως νικήσαμε και έτσι η νίκη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, με τη σημερινή να επιτυγχάνεται επί του Προμηθέα που είναι μια ομάδα που έχει σταθεροποιηθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Στο Λαύριο υπάρχει ομοιογένεια, υπάρχει κάτι που μπορεί να ακουστεί κλισέ αλλά ισχύει απόλυτα και αυτό είναι το οικογενειακό κλίμα και μαζί με παρά πολλή και σκληρή δουλειά, δείχνουμε σε διάρκεια ότι δεν είναι μόνο τα μπάτζετ που καθορίζουν τις πορείες των ομάδων. Εχουμε μαζευτεί εδώ πολλά νεαρά και φιλόδοξα παιδιά, με μεγάλη θέληση για διάκριση και παραμένουμε όλοι προσγειωμένοι και διαρκώς θέλουμε να πετυχαίνουμε περισσότερα», είπε πριν αναφερθεί στο μείζον θέμα της ανατολής δραστηριότητας που ισχύει επί μήνες στις μικρότερες κατηγορίες.

«Εχω βγει μπασκετικά από τους Αγίους Αναργύρους, έχω παίξει στα τοπικά, έχω παίξει στην Α2 με το Ψυχικό, ξέρω πολύ κόσμο από ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και με θλίβει η κατάσταση που υπάρχει. Γνωρίζω τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται πάρα πολλά παιδιά, οικονομική και ψυχολογική και θα ήθελα να ευχηθώ, αφού εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο, να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η δράση».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ