11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μουράτος: «Μία καινούργια αρχή με τον ΠΑΟΚ»

Το Λαύριο επιστρέφει στη δράση και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα θα βρεθεί ξανά στο παρκέ και ο Βασίλης Μουράτος δίνει το σύνθημα της νίκης επί του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα να αναβληθούν αρκετοί αγώνες τους και πλέον πρέπει να ανακτήσουν το χαμένο έδαφος και να παρουσιαστούν έτοιμοι στα εξ' αναβολής παιχνίδια.

Ο πρώτος αγώνας της σεζόν απέναντι στον Κολοσσό δεν εξελίχθηκε ιδανικά και λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ο Βασίλης Μουράτος έδειξε την πίστη του στην άμεση βελτίωση της ομάδας μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά το blog του Βασίλη Μουράτου:

«Καλησπέρα σε όλους!

Έχουμε μπροστά μας το -εξ αναβολής- παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όπου θέλουμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή! Να αφήσουμε πίσω το προηγούμενο -κακό για εμάς- παιχνίδι! Είναι ευκαιρία μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια να βρούμε τον απαιτούμενο ρυθμό που έχουμε χάσει και να να δείξουμε ότι είμαστε πολύ καλύτεροι από την εικόνα που παρουσιάσαμε στη Ρόδο.

Αντιμετωπίζουμε σήμερα τον ΠΑΟΚ, μία πολύ καλή ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ σε μια ακόμη αγωνιστική χωρίς κόσμο στις κερκίδες. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας τους αθλητές να αγωνιζόμαστε σε άδεια γήπεδα. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση.

Κάθε μέρα που περνά πιστεύω ότι θα παρουσιάζουμε καλύτερη εικόνα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι και πιστεύω πως η καλύτερη εικόνα μας θα μεταφραστεί και σε νίκες ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο του Λαυρίου που βρίσκεται στο πλευρό μας»!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ