25.4 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Μουράτος: «Έχει κάνει θαύματα αυτή η γενιά»

Η Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών εξασφάλισε την είσοδό της στην τετράδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20, αλλά ο Βασίλης Μουράτος δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε και της Λιθουανίας στα Δύο Αοράκια, με τον 19χρονο γκαρντ να παραδέχεται μετά το ματς: «Ακόμη δεν έχω καταλάβει τι πετύχαμε. Αυτή η γενιά έχει κάνει θαύματα, είναι μια παρέα, ενωμένη και στα δύσκολα παραμένει μια γροθιά. Η Εθνική δεν είναι για να αποδείξουμε πράγματα. Ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Αφήσαμε πίσω μας το κακό παιχνίδι με το Μαυροβούνιο και προσπαθήσαμε να περάσουμε στους «τέσσερις». Ίσως επειδή είναι για τους περισσότερους από εμάς το τελευταίο καλοκαίρι με τις μικρές εθνικές ομάδες, ίσως να λειτούργησε λίγο το αίσθημα της επιβίωσης και δώσαμε πάνω από το 100%.

Εν συνεχεία, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Αντώνη Κόνιαρη, αναφέροντας: «Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια και διπλά στον Αντώνη Κόνιαρη, γιατί είναι ένα παιδί που έχει περάσει πολλά και έχει δείξει χαρακτήρα». Μίλησε και για τον επόμενο αντίπαλο της ελληνικής ομάδας, την Ισπανία, συμπληρώνοντας: «Την Ισπανία θα τη σκεφτούμε από αύριο, προσπαθούμε ακόμη να συνειδητοποιήσουμε τι συνέβη σήμερα. Αύριο είναι μια καινούρια ημέρα, η Ισπανία είναι ένας καινούριος αντίπαλος και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να είμαστε έτοιμοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ