20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μουράτογλου: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί» (vid)

Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Χαρίλαος Τρικούπης στο ντέρμπι κορυφής με τους Ίκαρους Σερρών, που θα λάβει χώρα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής, θα υποδεχθούν την Κυριακή (15/04, 17.00) τους δεύτερους Σερραίους, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής, με τον προπονητή τους Γιάννη Δημητριάδη να μην έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών. Δηλώσεις στο επίσημο διαδικτυακού καναλιού της ομάδας στο Youtube έκανε ο υπαρχηγός Δημήτρης Μουράτογλου, ο οποίος χαρακτήρισε το ματς -όπως κι όλα όσα ακολουθούν- ως «τελικό».

https://www.youtube.com/watch?v=e-yCvzDXmUE

Με ανακοίνωσή τους από το Χαρίλαο Τρικούπη ζητούν από τον κόσμο τους να προσέλθει έγκαιρα στο κλειστό: «Κατάμεστο αναμένεται να είναι για ακόμη μία φορά το κλειστό ΔΑΚ Μεσολογγίου αύριο στις 5 το απόγευμα με τους φιλάθλους της ομάδας μας να είναι έτοιμοι να σπρώξουν το Σύλλογο σε μια ιστορική νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο της ανόδου στην Α'2 Εθνική κατηγορία. Καλό είναι προς αποφυγή του συνωστισμού στην είσοδο η προσέλευσή σας στο κλειστό να γίνει όσο το δυνατό νωρίτερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ