22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μουμπάρακ, Κρασάκης και τέλος για τον Πανελευσινιακό (pics)

Ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις ο Πανελευσινιακός, ο οποίος ανακοίνωσε την επιστροφή του Κώστα Μουμπάρακ στο ρόστερ του, και την απόκτηση του 18χρονου, πρώην αθλητή του Περιστερίου, Ηλία Κρασάκη.

Με αυτές τις κινήσεις, κλείνει γρήγορα και με ποιότητα το ρόστερ που ζήτησαν οι Ματθαίος Καραχάλιος και Νίκος Βούλγαρης, ενώ το basketa.gr με ρεπορτάζ του σας είχε ενημερώσει για τη συμφωνία με τον Κώστα Μουμπάρακ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

-Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στο "Τάκης Βογιατζής"

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Κώστα Μουμπάρακ. O Έλληνας small forward επιστρέφει στην ομάδα μας, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν με τον Ιωνικό Α. Σ. Νέας Φιλαδέλφειας και θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-2020!

Καλή σεζόν Κώστα! 

-Με την απόκτηση του Ηλία Κρασάκη ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφικές προσθήκες της ομάδας μας για τη νέα σεζόν . 

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον νεαρό αθλητή Ηλία Κρασάκη. Ο Ηλίας είναι 18 ετών, έχει ύψος 2.00μ και πέρσι στέφθηκε Πρωταθλητής Εφήβων στο Πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ και δευτεραθλητής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με την ομάδα του ΓΣ Περιστερίου

Μετά την θετική εισήγηση των προπονητών μας Καραχάλιου και Βούλγαρη, ο Ηλίας θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με το ΣΤΑΧΥ στο στήθος.

Ηλία καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανελευσινιακού ΑΟΚ! 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ