14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μορς: “Περήφανος κι ευτυχισμένος για τους παίκτες μου”

Ο προπονητής της χρονιάς, Ρουλ Μορς, πανηγύρισε και μια νίκη ουσιαστικά εντός έδρας στο Final Four του Basketball Champions League. Με την δική του Αντβέρπ, που ήταν από τις εκπλήξεις της σεζόν στην διοργάνωση, πήρε την τρίτη θέση με τη νίκη επί της Μπάμπεργκ στον μικρό τελικό σήμερα στο Βέλγιο.

“Είμαι ευτυχισμένος για αυτά τα παιδιά. Εδειξαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε έως εδώ, αλλά μετά το 4ο ή το 5ο παιχνίδι πιστέψαμε ότι δεν είχαμε να φοβηθούμε τίποτα και πως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο πέραν από τη συμμετοχή μας στους ομίλους. 

Είναι σημαντικό το γεγονός ότι μείναμε μαζί σε όλη τη σεζόν. Εϊμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Δε χάσαμε ποτέ τη χημεία μας. Ακόμα και μετά από βαριές ήττες, είχαμε το κουράγιο να μείνουμε μαζί και να ξαναγινόμαστε η ομάδα που είμαστε. Είμαι περήφανος για αυτό τα παιδιά και για τη σημερινή νίκη, που σημαίνει πολλά σε εμάς”. 

O Tζα'Σον Τέιτ, που έδωσε το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας τους παίκτες, τόνισε: “Ο κόουτς έκανε πολύ καληή δουλειά για να μας προετοιμάσει και να διατηρήσει τη συγκέντρωσή μας μετά την προχθεσινή ήττα. Μπορούμε πλέον να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του μεταλλίου που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Εβδομάδα με εβδομάδα γινόμασταν καλύτεροι στη διάρκεια της σεζόν, και θυμάμαι ένα παιχνίδι με τη Λιετκαμπέλις που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, διότι αρχίσαμε από εκείνο το ματς να βελτιωνόμαστε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ