16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μορέιρα: «Να διορθώσω τα λάθη μου, πρώτα η Βενέτσια»

Ο Γιανίκ Μορέιρα μπορεί να ήταν το πρόσωπο της ημέρας για τον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε να μείνει... προσγειωμένος, τονίζοντας πως οφείλει πρώτα να διορθώσει όσα λάθη έκανε, πέραν των 16 πόντων με 14 ριμπάουντ που είχε, με τον Ανγκολέζο να δίνει το δικό του σύνθημα εν όψει Βενέτσια.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Μία πολύ καλή νίκη, δείξαμε ότι βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Δουλεύουμε ως ομάδα για να γίνουμε καλύτερη. Πρέπει να επικοινωνούμε καλύτερα στην άμυνα, να μιλάμε περισσότερο μεταξύ μας. Ξεφύγαμε και τους δώσαμε τη δυνατότητα να μειώσουν. Ακόμη χρειαζόμαστε βελτίωση στα ριμπάουντ, μας πήραν αρκετά επιθετικά ριμπάουντ».

Για τη δική του παρουσία στο ελληνικό Πρωτάθλημα και έχοντας εικόνα κάποιων ομάδων του: «Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Ειδικά όταν παίζεις δύο φορές την εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι, από το πρώτο λεπτό. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις κάποιες ομάδες δύο ή τρεις φορές αν τους βρεις στα πλέι οφ. Οπότε θέλει προσοχή σε κάθε παιχνίδι».

Για το ότι έκανε double-double στο ντεμπούτο του στο ελληνικό Πρωτάθλημα: «Δεν μένω σε αυτό. Έχασα σουτ και βολές. Πρέπει να επικεντρωθώ στα λάθη μου και όχι στο double-double».

Για την ΑΕΚ: «Είναι πολύ νωρίς, ακολουθεί το ματς με τη Βενέτσια που προέχει και χρονικά. Έχουμε προπόνηση, θα δούμε την αντίπαλο μας στο βίντεο και θα διαμορφώσουμε εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο παίζει. Είναι μια σκληρή διοργάνωση το BCL. Δεν θα έχουμε αρκετό χρόνο για προετοιμασία, παίζουμε, ταξιδεύουμε και ξαναπαίζουμε. Οπότε θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ