19.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μονακό: Στην… ξενιτιά για χάρη της EuroLeague

Την μετακόμισή της εκτός Μόντε Κάρλο θα πραγματοποιεί η ομάδα της Μονακό στα εντός έδρας παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα, καθώς η Σάλα Gaston Medecin κρίθηκε ακατάλληλη για να φιλοξενήσει παιχνίδια της διοργάνωσης.

Η Μονακό θα ξεκινήσει τις φετινές της υποχρεώσεις στην EuroLeague με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Όμως οι "Πράσινοι" δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στο μαγευτικό Πριγκηπάτο, αλλά στη γειτονικό πόλη της Αντιμπ. Ο λόγος είναι ότι η κλειστή σάλα του σταδίου Louis II, η φυσική έδρα των Μονεγάσκων, δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει τα εντός έδρας παιχνίδια των νικητών του EuroCup.

Έτσι, οι παίκτες της Μονακό θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν 29 χιλιόμετρα μακριά σε κάθε "εντός έδρας" αγώνα τους για την EuroLeague, καθώς αυτοί θα φιλοξενούνται από την Azur Arena. Η Azur Arena είναι ένα σύγχρονο γήπεδο, που χτίστηκε στην πόλη της Αντίμπ το 2013, και μπορεί να φιλοξενήσει κάτι παραπάνω από 5.200 φιλάθλους, έναντι μόλις 3.000 που φιλοξενεί το κατασκευασμένο το 1985 και ανακαινισμένο το 2016 Gaston Medecin.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ